De Vlaggenfabriek - Vertrouwde kwaliteit uit Rotterdam!


De Vlaggenfabriek is als echt Rotterdams bedrijf 
één van de meest opvallende vlaggenproducenten in Nederland. Eerst operererend onder de naam AVC (Algemene Vlaggen Combinatie) en daarna als De Vlaggenfabriek met Rotterdam als thuishaven. We zijn dan ook in de regio en ver daarbuiten uitgegroeid tot een begrip

Door de kwaliteit, snelheid en flexibiliteit hebben wij onze goede naam op kunnen bouwen. Zowel zeefdruk, digitaaldruk en sublimatie zijn technieken waar wij mee uit de voeten kunnen. We waren in het jaar 2000 een van de pioniers vvan het digitaal produceren van vlaggen en hebben sindsdien onze productie uitgebreid en verbeterd.
Niet alleen onze druktechnieken zijn voortdurend doorontwikkeld. Wij hebben ook geïnvesteerd in onze vormgevingsstudio en digitale verwerking. Met een enthousiast team werken wij op de afdeling verkoop, ordermanagement en productie samen met maar één ding voor ogen: RESULTAAT!

Vandaar dat wij ook een groot aantal vaste tevreden afnemers hebben. Denkt u aan bekende automerken, modeketens, multinationals, banken, groothandels en bouwbedrijven.

Voor een gelikte presentatie van uw bedrijfspand, een opvallende eyecatcher op het sportveld waar u sponsort, een evenement; De Vlaggenfabriek kan u adviseren en heeft een volledige range aan producten om in te zetten.
Vraagt u gerust om informatie en wij maken graag een afspraak.

#vlaggen #spandoeken #spanframes #banners #roll-up banners #banieren #tafelvlaggetjes #windvanen