Abonnementen

Altijd een verzorgde uitstraling voor uw bedrijf? Sluit nu een abonnement af en denk nooit meer na over het bestellen én onderhoud van uw vlaggen.

De Vlaggenfabriek staat niet voor niets bekend om het meedenken met de klanten. Wij hebben nieuwe service producten ontwikkeld om u mee te helpen; drie verschillende programma’s in de vorm van een abonnement. Een korte uitleg: Het ALTIJD GOED pakket is voor u de ideale manier van vlaggen bestellen. U bestelt namelijk maar één keer en wij van de Vlaggenfabriek zorgen dat u voortaan altijd een vlag voorradig heeft. Hoe makkelijk wilt u het hebben?

NO WORRIES staat voor onbezorgd uw vlaggen laten wapperen. Hoe? Heel simpel! Voor een vast maandelijks bedrag heeft u garantie op altijd een goede vlag in de mast. Automatisch worden uw vlaggen voor u vervangen en u hoeft er helemaal niets voor te doen. Even geen budget en wel vlaggenmasten nodig? De Vlaggenfabriek heeft de oplossing: LEASE & EASE. Maandelijks kleine bedragen en toch volledige uitstraling! 

Altijd een verzorgde vlag?

Stel je abonnement samen

ALTIJD GOED

per maand
Gemak, alles één keer geregeld
Altijd een vlag voorradig
Vlag per post geleverd
Gratis upgrade naar No Worries

NO WORRIES

per maand
Volledige ontzorging
Alles prefect geregeld
Altijd frisse vlaggen
Technische ondersteuning

LEASE & EASE

per maand
Geen hap uit budget
Economisch eigenaar
Gespreide betaling
Levering inclusief plaatsing
Oók de vlaggen zijn inbegrepen
Abonnement
maandabonnement maand
jaarabonnement jaar

Gratis vlaggen vitaliteitscheck!

Wilt u dat we vrijblijvend langskomen om alle vlaggenmasten te controleren op staat en veiligheid?

Veelgestelde vragen

Kan ik ook één vlag bestellen?

Ja dat kan, hoewel het vaak voordeliger is als u er meer tegelijk besteld.

Welke maat vlag adviseert u?

Afhankelijk van de mast of stok en de toepassing adviseren wij de maat van de vlag. Bijvoorbeeld: Mast van 6-7 meter hoog, dan een vlag van 150 x 225 cm. Is uw mast hoger, kies dan ook een grotere vlag. Standaardmaten zijn 02x30 cm, 30x50 cm, 50x70 cm, 70x100 cm, 100x150 cm. 150x225 cm en 200x300 cm. Banieren zijn vaak 300x100 cm of 400x120 cm. U kunt altijd contact opnemen om verder advies te krijgen.

Heeft u ook meerdere kwaliteiten vlag?

De Vlaggenfabriek drukt op verschillende materialen. Standaard drukken wij op een 115 grams gebreid vlaggendoek. Dit doek is licht glanzend, neemt weinig vuil op en is erg sterk. Daarnaast waait het mooi en gemakkelijk uit en is daarom onze hardloper.

Verder hebben we voor onder andere de scheepvaart extra sterk 165 grams SPUN polyester; een ruwe, grovere gesponnen doek. Hier kunnen we alleen op zeefdrukken wat als voordeel heeft dat je altijd diepe kleuren krijgt.


Ons assortiment bestaat verder nog uit stretch-polyester, elastisch doek, LongLife 120 grams glanspolyester, en PET-Proflag. Decostof, airtex, bannerdoek, PVC zeildoek, Bisonyl, acetaat, voile maken het rijtje compleet.

Hoe lang gaat een vlag mee?

Een standaard vlag gaat gemiddeld 3-4 maanden mee bij continue buitengebruik.

Mijn vlag gaat snel stuk. Wat moet ik doen?

Een standaard vlag gaat gemiddeld 3-4 maanden mee bij continue buitengebruik. Soms slijt de vlag sneller bij veel harde wind. Het is dan ook aan te bevelen de vlag binnen te halen met windkracht 7 of meer. Een vlag zal het eerste slijten op de zomen en de hoeken. Door hier goed op te letten kunt al al voorzien wanneer uw vlagen aan vervanging toe zijn. Ons abonnement helpt u ook; u krijgt dan automatisch al de nieuwe vlag toegestuurd.


Als u vlag sneller kapot gaat dan 3 maanden dan is het raadzaam eens te onderzoeken wat de oorzaak zou kunnen zijn. Eventueel komen wij bij u langs om de situatie te evalueren en u meer plezier van uw vlaggen te laten beleven. Uw uitstraling is belangrijk voor ons! 

Kunt u een vlag recyclen?

Wij hebben een recyclingprogramma samen met Beat the Bag. Zo zorgen we ervoor dat de vlaggen niet in het milieu terecht komen en bestrijden we de plasticsoep. Indien u nieuwe vlaggen besteld bij de Vlaggenfabriek dan kunnen wij altijd de oude vlaggen innemen om te verwerken.